Cara Nak Pilih Topik Blog Apa Yang Menguntungkan

Topik atau Niche yang menguntungkan ni berbeza dengan mengikut market. Kalau market kita Malaysia, memang tak berapa sangat. Banding dengan market US atau orang putih atau worldwide, kadang kadang jual…

Read more »

Cara Saya Pilih Wordpres Themes

Untuk pilih themes memang bagi saya sendiri, bukan sesuatu yang senang. Itu rasa tak boleh, ini rasa tak boleh. Paling geram, bila dah beli yang premium dan rasa tak cantik…

Read more »

Cara Buat Duit Dengan Blog

Untuk buat duit dengan blog, memang ada pelbagai cara. Tak kesah la, sama ada anda produk sendiri, mahupun tidak ada. Atau pun, tak nak jual mana mana produk sekali pun….

Read more »

Cara Buat Duit Online

Kita terus pergi nombor 1 ya…. No. 1 – Jual Produk Anda Sendiri Konsep berniaga online ni, kadang kadang saya boleh tafsir kan macam ni. Kalau ada masalah atau keperluan…

Read more »